Wednesday, December 29, 2010

27. detsember

Täna on üle hulga aja päikeseline ilm, siiani on pidevalt natuke vihma tibutanud.
Erkki läks hommikul poodi saiale jälle ja tuli tagasi pooliku saiaga. Oli oma soovi onule selgeks teinud ja läbi trellitatud luugi oli onku natuke järele mõelnud, tuustinud oma poes ringi, avanud mingi kapi ja leidnud pool saia ja oli nõus selle maha müüma. Kuna eesmärk oligi saia osta, siis parem pool saia käes, kui terve sai katusel või kuidas see oligi. Tuli meelde Erkki jutt oma sõbra isast, kes oli tunnustatud TPI professor. Neil oli telefon helisenud, aga ilmselt oli valeühendus ja taheti hoopis mingisse poodi helistada, teisel pool toru oli küsitud, et kas teil hapukoort on, isa kergitas prille, ütles viiskalt, oodake hetk, käis külmkapi juures ja tagasi tulles vastas, et on küll, pool purki.
Täna rannas olles astus ligi mingi kohalik tüüp, tutvustas ennast, et on fisherman. Erkkil läks kohe tuju heaks muidugi, kõik maailma fishermanid on tema sõbrad eriti kui teatavad, et on väga vaesed ja küsivad millegipärast 2000 Rs. See tüüp teatas lihtsalt, et tal on väga head kanepit, nii lihtne see ongi.
Kui Tais oli ööturg, siis siin on avatud öötempel, olen selles kindel, mungad on täiesti unetud ja täis lauluindu, panid jälle öö läbi. Me peame seda millalgi vaatama minema, lihtsalt kuulamisest jääb väheks.

No comments:

Post a Comment