Wednesday, December 29, 2010

20. detsember

Täna oli huvitavaid kohtumisi.
Sõime hommikul oma terrassil, kui korraga jalutas risti üle tee dinosaurus või õigemini see rahulik rohusööja, ma ei mäleta, mis sellise eluka nimi oligi! Tegelikult muidugi varaan,
aga ta oli ikka parajalt pirakas. Kahjuks ma pole sellist liiki loomade sõber, minu meelest oli jube.
Lõuna ajal istusime ühes tänavakohvikus ja vaatasin nagu muuseas üle lahtise ääre kõrval olevale mururibale, kui seal vingerdas üks madu, ta oli küll peenike, aga selle eest hästi pikk. Ebamugav kuidagi oli edasi istuda, sest kujutasin ette kuidas ta lihtsalt sealt ääre alt sisse vingerdab. Lonely Planetist lugesime, et siin on 5 sorti mürgiseid madusid ja kui madu peaks hammustama, siis muidugi esimesel võimalusel arsti poole pöörduda ja surnud madu kaasa võtta! 
Nägime ära ka tõelise troopilise vihma. Hakkas ikka nii kallama, et Türgi vihm on poisike selle kõrval.
Hästi palju on siin tänavapildis Ayurveda massaažisalonge. Küsisin Prianthi käest, et kas ta oskaks mingit kindlat kohta soovitada ja selgus, et tema naabrinaine võib tulla meile lausa koju seda tegema ja teeb palju parema hinnaga kui tänaval. Kohe õhtuks tellisingi massööri kohale. Tal oli kaasas kolm erinevate lõhnadega pudelit. Sellised heinalõhnalised olid. Üks oli pea, teine keha ja kolmas jalgade õli. Alustas mu pea masseerimisega, juuksed  said ikka korralikult sisse õlitatud, siis kael ja selg ja lõpetas jalgadega. Vahepeal vajas kuuma vett ja vahepeal soojendas õlisid. Väga põnev kogemus oli. Küsis 100 krooni. 

No comments:

Post a Comment